Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
2E KANSJES SALE - 5% tot 50% korting
HC
Julie
18 Apr 23
2E KANSJES SALE - 5% tot 50% korting

Bij Haardcenter hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We bieden dan ook duurzame haarden aan zonder rookkanaal. Maar we willen als bedrijf nog meer doen om duurzaamheid te bevorderen. Daarom hebben we iets bedacht voor producten die tot nu toe geen nieuw leven konden krijgen. Daarom geven we deze producten een tweede kans. Een geweldige kans om een haard te kopen voor een lagere prijs en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld, al zeggen we het zelf.

Afvoerloze haarden zijn een geweldige optie voor mensen die geen schoorsteen hebben of voor wie het installeren van een schoorsteen te moeilijk is. De haarden werken of op bio-ethanol, een hernieuwbare brandstof die wordt geproduceerd uit plantaardige materialen. Of het zijn elektrische haarden, dat werkt op LED. Dit maakt de haarden niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veilig en gemakkelijk te gebruiken.

Haardcenter heeft een breed assortiment afvoerloze haarden, van klassieke modellen tot moderne en strakke designs. Wat je smaak ook is, er is altijd een haard die bij je past. En met de tweedekansensale kun je nu een haard kopen voor een lagere prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Maar wat houdt de tweedekansensale precies in? Het idee is simpel: haarden die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden, krijgen een tweede kans in de sale. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat er een klein krasje op zit, of omdat de doos beschadigd is. Maar deze haarden zijn nog steeds van hoge kwaliteit en werken net zo goed als nieuwe haarden. Door ze in de tweedekansensale aan te bieden, geeft Haardcenter ze een tweede leven en zorgen we voor minder verspilling.

Waar vind je de sale hoor ik je denken. De haarden vind je onder OUTLET op onze website of klik hier.

Daarnaast kan je de haarden ook kopen via Instagram kopen. Op Instagram vind je de haarden in de actuele stories of in de highlight Sale op het profiel van Haardcenter. Alle informatie over de specificaties van de haarden vind je op de product pagina's. Als je een haard via Instagram wil kopen, reageer je simpelweg op de story met de haard die je wil met je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Wat betekent dit nou voor jou? Alle haarden gaan weg met kortingen van 5% tot 50%, dus je moet snel zijn! Op = Op!

 

 

 

 

HC
Julie
18 Apr 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta