Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Alle accessoires voor een bio-ethanol haard op een rijtje!
Sophie
25 Jul 22
Alle accessoires voor een bio-ethanol haard op een rijtje!

Wil je jouw bio-ethanol haard decoreren? Er zijn tal van opties. Met accessoires voor je haard, laat je de haard er nóg realistischer uitzien. Wij hebben in deze blog alle haardaccessoires op een rijtje gezet.

Accessoires voor een bio-ethanol haard

Houtsetten

Als je je haard een authentieke uitstraling wilt geven, kun je de haard decoreren met houtblokken. Deze zijn hittebestendig en daarom perfect om in je haard te leggen. De houtblokken zijn met de hand gemaakt, ieder houtblok is dus uniek. Je kunt de blokken het beste om de vuurlijn van de haard leggen, zodat het vuur er mooi omheen kan branden. 

Op onze site vind je keramische houtsetten in verschillende formaten. Zo zijn ze verkrijgbaar in sets van 4, 5, 6, 8, 10 of 12-delig. 

Stenen

Een andere optie voor het decoreren van je haard is met kiezelstenen. Hiermee creëer je een moderne look. De kiezelstenen zijn extra bestand tegen hoge temperaturen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je je haard een hele realistische uitstraling geven? Maak dan een combinatie van een houtset en kiezelstenen! 

Gloeivezel

Een andere accessoire om je haard mee te decoreren is gloeivezel. Dit materiaal, gemaakt van vezel, is speciaal ontworpen voor een bio-ethanol haard. Je plaatst het in de vuurlijn en als je de haard aansteekt ontstaat er een prachtig vuurbeeld. Het gloeivezel gaat dan namelijk glanzen en stralen. Het materiaal is extreem hittebestendig en kan maar liefst 300 uur branden.

Meer zien? Neem een kijkje op onze site om alle accessoires te bekijken.

Sophie
25 Jul 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta