Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Biopasja Superior en Vaperior: het beste van twee seizoenen in één haard
HC
Julie
25 Oct 23
Biopasja Superior en Vaperior: het beste van twee seizoenen in één haard

Een gezellig haardvuur in huis is altijd welkom, of het nu midden in de winter is, en je verlangt naar warmte en een knusse sfeer, of midden in de zomer, wanneer je liever een sfeervol vuur wilt zonder de hitte. De Biopasja Superior en Vaperior zijn twee innovatieve haardoplossingen die aan al je behoeften kunnen voldoen, ongeacht het seizoen. Deze haarden combineren stijlvol design met gebruiksgemak en veelzijdigheid, en ze zijn een waardevolle toevoeging aan elk huis.

Biopasja Superior: Bio-Ethanol Haard voor Warmte en Sfeer

De Biopasja Superior is een bio-ethanol haard die zowel warmte als sfeer in je huis brengt. De natuurlijke vlammen zorgen voor een prachtige vuurspel welke in combinatie met de keramische houtblokken, niet van echte open haard vuur te onderscheiden is. Door de glazen achterwand worden de vlammen gedupliceerd wat zorgt voor een extra dimensie. 

Een van de meest opvallende kenmerken van de Biopasja Superior is de thermobox waarin deze wordt geleverd. Deze thermobox is handig in te bouwen in je interieur en biedt een strakke, moderne uitstraling. De inbouwunits zijn verkrijgbaar in verschillende aanzichten om te voldoen aan de verschillende inbouw wensen. Denk hierbij aan enkelzijdig vuurzicht, tweezijdig vuurzicht (linkerhoek en rechterhoek), driezijdig vuurzicht, een doorkijk variant en een roomdivider oplossing.

Meer weten over de superior? Lees het hier!Vaperior: Waterdamphaard voor Verfrissende Zomeravonden

Ooit water zien branden? De Vaperior is de perfecte oplossing voor die warme zomeravonden waarop je verlangt naar de sfeer van een haard, maar niet de extra warmte. In plaats van warmte af te geven, produceert de Vaperior waterdamp en LED-vlammen om een rustgevende en verfrissende sfeer te creëren. Daarnaast is er de optie om de Pureflames Real Logs erbij te bestellen, om de haard om te toveren naar de looks van een echte open haard. De Pureflames Real Logs zijn echte verbrande houtstammen welke speciaal gemaakt zijn voor dit systeem. 

Meer weten over de Vaperior? Lees het hier!Een Duurzame Keuze

Beide haarden van Biopasja bieden milieubewuste opties voor je huis. Het gebruik van bio-ethanol als brandstof in de Biopasja Superior is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch en gemakkelijk te regelen. De Vaperior, met zijn waterdamp- en LED-technologie, is een energiezuinige keuze die niet alleen een toevoeging is voor het interieur, maar ook je ecologische voetafdruk minimaliseert.

De branders in het echt bekijken? Boek nu hier je afspraak in onze showroom in Heemskerk.

HC
Julie
25 Oct 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta