Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
De 5 meest gestelde vragen over een cinemawall
Sophie
30 Jan 23
De 5 meest gestelde vragen over een cinemawall

De cinemawall is de afgelopen tijd ontzettend populair geworden. Veel mensen willen zo'n pronkstuk in hun woning en dat begrijpen wij maar al te goed. Lekker op de bank kruipen, een film aanzetten en genieten van een haardvuurtje op de achtergrond. Wie wil dat nou niet? In deze blog beantwoorden we de 5 meest gestelde vragen over een cinemawall, zodat jij makkelijker keuzes kunt maken.

1. Wat heb je nodig voor een cinemawall?

Het is ten eerste belangrijk dat je voldoende ruimte in huis hebt om het haardmeubel te kunnen plaatsen. Houd er rekening mee dat er stopcontacten in de buurt van de cinemawall moeten zitten waar de stekkers van de haard, tv, playstation etc. in kunnen.

2. Wat kost een cinemawall?

De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals het type haard, de afwerking en de bekleding. Zo is een gestucte cinemawall goedkoper dan een die volledig bedekt is met leren bekleding. Je kunt bij ons al een cinemawall aanschaffen vanaf €2.197,-. 

3. Hoelang duurt het om een cinemawall te laten maken?

Nadat we samen met jou het gewenste haardmeubel hebben ontworpen, duurt het ongeveer 6 tot 8 weken tot de cinemawall in jouw huis staat. Ons team komt het bij je installeren.

4. Wat zijn de afmetingen van een cinemawall?

Een cinemawall begint meestal vanaf 20cm diep. Dit is afhankelijk van de haard. De breedte van de cinemawall hangt af van de grootte van je tv. Een cinemawall van 2 meter is gemiddeld.

5. Hoeveel afstand moet er tussen de haard en tv zitten?

Wanneer je kiest voor een bio-ethanol haard in jouw cinemawall is het belangrijk dat er genoeg ruimte zit tussen de haard en tv. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de warmte van het vuur de tv aantast. Wij raden daarom aan om hier minstens 30cm tussen te laten.

Wil jij ook zo'n prachtig haardmeubel in huis? Plan een showroomafspraak zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Sophie
30 Jan 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta