Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
De best verkochte haarden van 2022
Sophie
02 Jan 23
De best verkochte haarden van 2022

Het afgelopen jaar hebben we heel wat klanten blij mogen maken met een nieuw pronkstuk in hun woning. Van grote projecten tot aan simpele haarden. Benieuwd wat onze best verkochte producten waren in 2022? Hieronder vind je een greep van onze lijst met bestsellers. 

Neverdark - Firetec

Het merk Neverdark zit nog maar een paar maanden exclusief bij ons in het assortiment maar is nu al een groot favoriet. Deze bio-ethanol haarden zijn perfect voor de liefhebber van luxe, modern en comfort. De Firetec is makkelijk te bedienen met je smartphone en voorzien van alle gemakken.

Vauni - Globe Low

Deze designhaard is een plaatje in iedere woning. De Vauni Globe is een vrijstaande bio-ethanol haard, verkrijgbaar in allerlei kleuren. De lage variant is al lange tijd populair en ook het afgelopen jaar hebben we hier veel mensen mee verblijd.

ACR - Neo 3C

Door de stijgende gasprijzen steeg ook de interesse in elektrische haarden. Deze vrijstaande kachel van ACR heeft inmiddels zijn plekje gevonden in vele woningen. De Neo 3C heeft een authentieke uitstraling, een realistisch vlammenspel en geeft een heerlijke warmte af.

Cocoon Fires - Aeris Hanging Cocoon 

De Hanging Cocoon is groot favoriet bij veel mensen en wij begrijpen maar al te goed waarom! Deze hanghaard heeft een prachtig design, een compact formaat en past perfect in een modern interieur. Vul 'm met bio-ethanol en geniet de hele avond van prachtige vlammen.

British Fires - New Forest

Deze haard staat zonder twijfel op nummer één bij veel projecten. Zo wordt de New Forest ontzettend vaak gekozen in cinewalls. Deze elektrische inbouwhaard lijkt levensecht door het realistische vlammenspel en de luxe houtset.

Planika - FLA3

Deze brander tilt je haardbeleving naar een ander niveau. De FLA3 beschikt over de meest geavanceerde technieken, heeft een automatisch vulsysteem, meerdere vlamhoogtes, werkt op WiFi, kan verbonden worden met een Smart Home System en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

Sophie
02 Jan 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta