Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
De nieuwste trends in haardontwerp en interieur
HC
Julie
15 Jun 23
De nieuwste trends in haardontwerp en interieur

Haardcenter is dé plek waar innovatie en stijl samenkomen in de wereld van haarden. We bieden namelijk eindeloze opties van elektrisch, tot bio-ethanol tot gas. In deze blog verkennen we de nieuwste trends op het gebied van haardontwerp en interieur, specifiek gericht op de unieke mogelijkheden die afvoerloze haarden bieden. Of je nu een moderne, eigentijdse uitstraling wilt creëren of een warme en gezellige sfeer wilt toevoegen aan je interieur, afvoerloze haarden bieden dan eindeloze opties.

Minimalistische Elegantie: Een van de meest opvallende trends in haardontwerp en interieur is de verschuiving naar minimalistische elegantie. Afvoerloze haarden zijn perfect voor strakke en moderne interieurs waar eenvoud en minimalisme centraal staan. Kies voor een inbouwhaard met een minimalistisch ontwerp en nette strakke afwerkingen voor een tijdloze look.

Shop deze haard hier.

Muur van Vlammen: Een andere trend die steeds populairder wordt, is de 'muur van vlammen'. Door meerdere afvoerloze haarden naast elkaar te plaatsen, creëer je een indrukwekkend visueel effect van een doorlopende vlammenwand. Dit moderne en spectaculaire ontwerp wordt vaak gebruikt als een stijlvolle en opvallende blikvanger in grote woonruimtes.

Shop deze haard hier.

Zwevende Haarden: Wil je een statement maken met je haard? Kies dan voor een zwevende haard. Deze innovatieve ontwerpen geven de illusie alsof de haard zweeft in de ruimte, waardoor een fascinerend en futuristisch effect ontstaat. Met afvoerloze haarden kun je dit indrukwekkende ontwerp gemakkelijk bereiken, omdat je geen schoorsteen of rookafvoer nodig hebt.

Shop deze haard hier.

Biophilic Design: Het biophilic designconcept, dat de connectie tussen de natuurlijke wereld en de gebouwde omgeving benadrukt, wordt steeds populairder. Integreer de natuur in je interieur door een afvoerloze haard te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, steen of planten. Dit creëert een warme en harmonieuze omgeving waarin je kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur.

Bekijk deze haard hier.

Technologie en Gemak: Afvoerloze haarden bieden niet alleen stijlvolle ontwerpen, maar ook geavanceerde technologieën en gemak. Kies voor een model met afstandsbediening, programmeerbare timers en slimme functies waarmee je de haard eenvoudig kunt bedienen en programmeren. Geniet van het comfort en de flexibiliteit van een afvoerloze haard die past bij jouw levensstijl.

Shop deze haard hier.

Vrijstaande Haarden: Als je op zoek bent naar flexibiliteit en vrijheid in je interieurontwerp, overweeg dan een vrijstaande afvoerloze haard. Deze kunnen overal in de ruimte worden geplaatst en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Ze voegen een uniek element toe aan je interieur en zijn ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer in elke kamer.

Shop deze haard hier.

Met afvoerloze haarden kun je profiteren van de nieuwste trends in haardontwerp en interieur. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte afvoerloze haard die past bij jouw stijl, smaak en behoeften. Ontdek de slimme wereld van afvoerloze haarden en transformeer je interieur met de nieuwste trends.

Haarden bekijken in onze showroom? Plan je afspraak hier.

HC
Julie
15 Jun 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta