Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Duurzaam: een afvoerloze haard op kantoor!
Sophie
09 Jan 23
Duurzaam: een afvoerloze haard op kantoor!

Afvoerloze haarden zijn niet alleen populair in woningen, ook steeds meer bedrijven kiezen ervoor. Een haard op kantoor heeft namelijk veel voordelen.

Waarom een haard op kantoor?

Duurzaam

De gasprijzen vliegen de pan uit. Een afvoerloze haard is een duurzame, en vaak ook een goedkopere oplossing dan gas.

Toekomstgericht

Een afvoerloze haard is daarnaast ook toekomstbestendig omdat Nederland gasloos wordt. Je haard kun je jarenlang gebruiken. Wissel je van kantoorpand? Dan kun je de haard makkelijk meenemen.

Verwarmen

Een elektrische of bio-ethanol haard is geschikt om een ruimte te verwarmen. Elektrische haarden hebben vaak een verwarmingsstand die je aan en uit kunt zetten. Bio-ethanol brandt op vloeistof en produceert echt vuur. Dit geeft een heerlijke warmte af.

Sfeervol

Naast het verwarmen van de ruimte zorgt een haard voor gezelligheid. Hiermee creëer je een huiselijk sfeertje op kantoor.

Makkelijk

Tenslotte is een afvoerloze haard ontzettend makkelijk te installeren. Je hebt geen schoorsteen nodig en er hoeft vaak geen verbouwing aan te pas te komen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact.

Shop ons gehele aanbod aan afvoerloze haarden hier

Sophie
09 Jan 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta