Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Gaswinning in Nederland stopt in 2022
HC
Kay
02 Feb 21
Gaswinning in Nederland stopt in 2022

Veel eerder dan gepland zal waarschijnlijk al in 2020 een eind komen aan de gaswinning in Nederland. Waar het kabinet nog altijd uitging van het stoppen van de gaswinning in Groningen in 2030 wil minister Wiebes de gaswinning komend jaar al onder de 12 miljard m3 laten uitkomen.

De aanleiding van dit besluit komt onder druk van de aardbevingen en groeiende weerstand van de Groningers. Er komen steeds meer stemmen om het tempo van de gas terugdringing op te voeren en eerder te stoppen met alle gaswinning.

Volgens het Staatstoezicht op de Mijnen is het risico op aardbevingen bij een gaswinning onder de 12 miljard m3 aanvaardbaar. Het kabinet heeft dan ook voor het zomer reces opgeroepen de winning zo snel mogelijk onder dit niveau te brengen.

Steeds meer nieuwbouw woningen worden gasloos opgeleverd. Daarom krijgen wij steeds vaker de vraag of wij alternatieve haarden kunnen leveren in plaats van een gashaard. De elektrische haarden en bio-ethanol haarden van nu zijn het perfecte alternatief voor een gashaard. Bekijk hier onze elektrische haarden of bio-ethanol haarden

Meer lezen hierover? hier vind je het artikel op Rijksoverheid. 

HC
Kay
02 Feb 21

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta