Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Geeft een bio-ethanol haard geur af?
HC
Dave
18 Dec 21
Geeft een bio-ethanol haard geur af?

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer welke verkeerd geïnformeerd worden door mensen om hun heen of andere kachel speciaalzaken welke geen specialisme hebben in bio-ethanol haarden. Het zou gevaarlijk zijn, het zou stinken, enzovoorts. In deze blog behandelen wij een belangrijke vraag welke opkomt bij klanten: stinkt bio-ethanol? 

Geeft een bio-ethanol haard geur af?

Geeft een bio-ethanol haard geur af? Dit heeft te maken met een aantal factoren. Laten we voorop stellen dat je altijd wel íets ruikt. Het is nooit compleet geurloos, geen enkele haard (behalve elektrisch). Het heeft te maken met enerzijds de kwaliteit van de haard en anderzijds de kwaliteit van het vloeistof. Goedkope vloeistof heeft een eenmalige zuiveringsproces ondergaan. Hierbij zijn er een aantal stoffen toegevoegd waardoor de samenstelling minder puur is. Kwalitatiever vloeistof (welke hier te vinden is binnen onze webshop) heeft 3 maal een zuiveringsproces ondergaan. Het vloeistof is puurder van vorm en zijn minder stoffen toegevoegd. Ook dit vloeistof is niet geheel geurloos, maar er is een vrij groot verschil tussen goedkoop en duurder vloeistof. Het is een vele malen minder penetrante geur. 

Wat daarnaast ook belangrijk is, is dat het verbrandingsproces schoon is en nagenoeg geen geuren vrijkomen. Pas wanneer de haard gedoofd is, komen er nog wat dampen vrij vanuit het reservoir van de haard en dat kan je ruiken. Wij adviseren dan altijd om de haard met schuif dicht te doen, zodat dit ook niet plaatsvindt. 

HC
Dave
18 Dec 21

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta