Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Heeft een bio-ethanol haard stroom nodig?
Sophie
07 Nov 22
Heeft een bio-ethanol haard stroom nodig?

Het is een veelgestelde vraag: heeft een bio-ethanol haard stroom nodig? Het antwoord is ja en nee. Een handmatige brander heeft geen elektriciteit nodig, een automatische brander wel.

Het verschil tussen een handmatige en automatische brander

Een handmatige brander dient - verrassend - handmatig bediend te worden. De tankinhoud van de brander moet met de hand gevuld worden en ook het vuur steek je handmatig aan d.m.v. een aansteker. Een automatische brander bevat veel meer technologie en is voorzien van luxe en comfort. Bij deze haarden is het mogelijk de vlambeelden, vlamhoogtes en thermostaat te regelen. Daarnaast is het mogelijk om de haard te bedienen via een app op je smartphone en kun je de haard koppelen aan je Smart Home System.

Heeft een bio-ethanol haard stroom nodig?

Een automatische brander heeft elektriciteit nodig omdat deze haard werkt op technologie. Bij een automatische haard wordt het vuur ontstoken via een afstandsbediening en/of een bedieningspaneel op de haard. Hier is stroom voor nodig.

Een handmatige brander heeft geen elektriciteit nodig, omdat het vuur hier handmatig aangestoken moet worden met een aansteker.

Zorg er vóór het installeren van een automatische bio-ethanol brander dus altijd voor dat er een stopcontact in de buurt zit!

Je shopt al onze bio-ethanol haarden hier. Of maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Sophie
07 Nov 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta