Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Het verschil tussen een inbouwhaard en inzethaard
HC
Sophie
03 Oct 22
Het verschil tussen een inbouwhaard en inzethaard

Een inbouwhaard of inzethaard: twee termen die op elkaar lijken, maar wel degelijk veel van elkaar verschillen. In deze blog leggen we je alles uit over deze soorten haarden.

Het belangrijkste verschil is dat een inbouwhaard wordt toegepast in nieuwe situaties en een inzethaard in bestaande situaties

Wat is een inbouwhaard?

Je hebt zowel bio-ethanol als elektrische inbouwhaarden. Deze haard plaats je op de gewenste plek en daarna wordt er een ombouw omheen gemaakt. Hier komt vaak sloopwerk bij kijken óf er wordt een compleet nieuw haardmeubel gemaakt. Je kunt hierbij denken aan een tv meubel of kast. Als je kiest voor deze haard zijn er tal van inbouwmogelijkheden: enkelzijdig, hoek, driezijdig, roomdivider, doorkijk etc. Het voordeel van een inbouwhaard is dat je je haardmeubel helemaal zelf kunt ontwerpen en dat de haard prachtig weggewerkt kan worden zonder frame. Hierdoor wordt het één geheel met het meubel en kun je genieten van een prachtig vlammenspel.

Shop hier inbouwhaarden.

Wat is een inzethaard?

Een inzethaard plaats je gemakkelijk in jouw bestaande situatie, zoals een openhaard. Ook hierbij heb je de keuze tussen een bio-ethanol of elektrische haard. Inzethaarden hebben vaak standaard maten die gelijk staan aan die van een openhaard. Je kunt jouw oude openhaard dus heel makkelijk omtoveren naar een splinternieuwe afvoerloze haard. Dit is zuinig in gebruik, milieuvriendelijk en er komt geen rook, roet of as vrij. Bij een inzethaard hoef je vaak niet veel te verbouwen, dit is dus meestal goedkoper dan een inbouwhaard.

Shop hier inzethaarden.

Voor welke haard kies jij? De inbouw- of inzethaard?

HC
Sophie
03 Oct 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta