Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Hoe bestel je een haardmeubel op maat?
HC
Julie
27 Mar 23
Hoe bestel je een haardmeubel op maat?

Of je nou op zoek bent naar een traditionele of moderne look, een op maat gemaakt haardmeubel kan afgestemd worden bij jou stijl en smaak. Het verbetert de esthetiek in je huis en het wordt ontworpen om aan jouw unieke eisen en specificaties te voldoen, waardoor het perfect past bij jouw leefruimte.Een haardmeubel op maat zijn er in verschillende varianten en heeft verschillende doeleinden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een cinewall, een roomdivider, een dressoir of een koof. Het is niet alleen heel mooi, het helpt ook om ruimte te besparen en het voegt functionaliteit toe aan een ruimte.

Een haardmeubel op maat - hoe werkt het?

Wil je graag een haard, maar moet deze voldoen aan specifieke afmetingen? Of heb je een haard in combinatie met een mooie wand of meubel in gedachte? Via een aantal stappen kan je jouw droommeubel realiseren bij ons. Haardcenter staat voor je klaar om je te helpen van idee tot realisatie van het meubel. Onze ervaren specialisten helpen om je grote, kleine, gecompliceerde of makkelijke meubelwensen te realiseren.

1. Advies

Heb je nog niet zo'n goed idee van wat je wil of wat kan in je woning? Wij staan voor je klaar om je te adviseren. Via de website kan je een afspraak maken in de showroom. Hier staan onze specialisten Selina en Julian klaar om je te adviseren en je wegwijs te maken in de verschillende opties die wij bieden. Hier kan je je wensen bespreken, kan je staaltjes uitkiezen en op zoek naar een haard die bij je past. Wil je graag een afspraak maken in de showroom, klik dan hier.

2. 3D-tekening

Heb je wel al een idee hoe je haardmeubel eruit moet komen te zien? Dan kun je natuurlijk altijd de showroom bezoeken, maar je kan ook via de website onder het kopje 'haardmeubel op maat' je wensen en ideeën doorgeven. Ons projectenteam staat voor je klaar om jouw impressies (op schaal) in te tekenen en te realiseren met onze haardinstallateurs en/of interieurbouwers. Vrijwel alles is mogelijk met afvoerloze haarden! Naast deze tekening sturen we je ook een offerte op. 

3. Feedback ronde

In de feedback ronde bespreken we of je wensen overeenkomen met wat wij gemaakt hebben en of de offerte geheel klopt. Als er nog wat aanpassingen nodig zijn, veranderen we dit zodat alles op je wensen aansluit. Als alles akkoord is, gaan we naar de realisatie van het meubel in stap 4. Wat misschien nog even goed is om te weten; de periode om van de officiële uiteindelijke 3D-tekening tot de werkelijke oplevering bij je thuis te komen, duurt ongeveer 6 tot 10 weken.

4. Meubelmaker 

Zodra alle ins en outs van het haardmeubel duidelijk zijn, kan onze meubelmaker met je meubel aan de slag gaan. We werken samen met professionele en ervaren meubelmakers en zorgen ervoor dat jouw haardmeubel tot in de puntjes afgewerkt wordt. Eerst wordt het meubel in elkaar gezet in het magazijn om te kijken of alles klopt. Vervolgens komen ze bij je thuis om het meubel te monteren. 

5. Oplevering en genieten

Nu is de tijd aangekomen voor jou om van je haardmeubel op maat te genieten. We hopen dat je heerlijk kan genieten van de sfeer en gezelligheid die dit meubel met zich meebrengt. Deel gerust foto's van het eindresultaat met ons, want we zijn super benieuwd hoe het er uiteindelijk bij jou thuis uitziet!

6. Service

Tot slot staan we nog jarenlang voor jou klaar als je nog andere vragen hebt. We willen immers dat jij eindeloos kan genieten van je nieuwe haardmeubel. 

Bekijk ook ons Instagram account om inspiratie op te doen en te zien welke projecten wij allemaal opgebracht hebben. 

 

HC
Julie
27 Mar 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta