Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Hoe maak je een bio-ethanol haard schoon?
Sophie
12 Sep 22
Hoe maak je een bio-ethanol haard schoon?

Voor een langere levensduur van jouw bio-ethanol haard, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Ondanks dat deze haard bijna geen onderhoud nodig heeft omdat er geen rook, as of roet vrijkomt bij verbranding, is het tóch verstandig om 'm af en toe een schoonmaakbeurt te geven. Dit is gelukkig erg makkelijk om te doen!

Hoe maak je een bio-ethanol haard schoon?

Voorkomen is beter dan genezen. Let er bijvoorbeeld altijd goed op dat je de bio-ethanol vloeistof niet morst naast de brander. Is de haard toch vies geworden? Zo krijg je 'm weer blinkend schoon:

1. Polijsten

Met een beetje polijstmiddel kun je de stalen platen aan de buiten- en binnenkant van de brander weer schoon krijgen. Hiermee verwijder je gemakkelijk zwarte vlekken die zijn ontstaan door vlammen.

2. Drogen

Na het polijsten veeg je de brander droog met een vochtige microvezel doek. Je haard ziet er weer spik en span uit en is klaar voor gebruik! 

Sophie
12 Sep 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta