Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Hoe werkt een elektrische haard?
Sophie
13 May 22
Hoe werkt een elektrische haard?

Tegenwoordig hechten we steeds meer waarde aan duurzaamheid en zijn we er in ons alledaagse leven bewust meer bezig. De gashaard verdwijnt en de elektrische haard wordt steeds populairder. Door de hedendaagse technologie lijken de vlammen levensecht en kunnen prachtige vuurbeelden nagebootst worden.

Hoe werkt een elektrische haard?

Een elektrische haard werkt volgens het plug & play principe: stekker in het stopcontact en branden maar! Dit maakt de haard geschikt voor iedere woning. Of je nou in een groot huis woont, een klein appartement of in een nieuwbouwwoning: de elektrische haard kan overal geplaatst worden. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact!

Hoe ontstaat er 'vuur'?

Een elektrische haard werkt door middel van LED verlichting dat vlammen projecteert op de haard. Het vlammenspel kun je zelf bedienen met een afstandsbediening. Bij de meeste haarden heb je de keuze uit verschillende standen en vlamgroottes. Je hebt soms zelfs de optie om te kiezen voor een gek kleurtje, waarbij je rode, blauwe of groene vlammen kunt instellen. Daarnaast kun je de haard aankleden met verschillende decoratie. Door de innovatieve technologie zien de haarden er levensecht uit! Sommige haarden geven zelfs een knisperend geluid, waardoor het lijkt alsof je voor een echte houtkachel zit. 

Geeft een elektrische haard warmte af?

Dit is zeker mogelijk! Zo kun je bij sommige type haarden kiezen voor een verwarmingselement. In dit geval blaast de haard warme lucht, wat zorgt voor bijverwarming van de ruimte. Een elektrische haard kan dus ontzettend veel sfeer en warmte uitstralen. 

Ben jij na het lezen van deze blog fan geworden van de elektrische haard? Dat begrijpen wij helemaal! Bekijk hier ons volledige aanbod aan elektrische haarden.

Sophie
13 May 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta