Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Hoeveel gas verbruikt een vuurtafel?
Sophie
18 Jul 22
Hoeveel gas verbruikt een vuurtafel?

Met een vuurtafel kun je 's avonds nog urenlang genieten van de zwoele zomeravonden. Er zijn verschillende soorten vuurtafels, namelijk op gas, hout en bio-ethanol. In deze blog vertellen we je meer over de vuurtafels op gas. Hoeveel gas verbruikt een vuurtafel? En welke factoren hebben hier invloed op?

Hoeveel gas verbruikt een vuurtafel? 

Het is lastig om precies te zeggen hoeveel gas een vuurtafel precies verbruikt. Gemiddeld kun je uitgaan van een verbruik van ongeveer 0,5 kg per uur. Met een gasfles van 5 kg zou je dan 10 uur kunnen branden. Dit is wel afhankelijk van een aantal factoren.

Zo heeft iedere vuurtafel een andere inbouwbrander en ook een ander vermogen. Daarnaast hangt het verbruik af van de hoogte van de vlam. Bij een kleine vlam kun je langer branden, soms tot wel 12 uur. Gebruik je vaak een hoge vlam? Dan zou je ongeveer 8 uur kunnen branden. De hoogte van de vlam - en daarmee het gasverbruik - is zelf in te stellen met de draaiknop van de vuurtafel.

Shop ons aanbod aan vuurtafels hier.

Sophie
18 Jul 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta