Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Is een haard geschikt in een huurwoning?
Sophie
16 Jan 23
Is een haard geschikt in een huurwoning?

Een haard in een huurwoning klinkt al snel als iets wat niet mogelijk is. Bij een open haard heb je een afvoerkanaal nodig waardoor er een verbouwing moet plaatsvinden, en dit is meestal niet toegestaan in een huurwoning. Wil je toch kunnen genieten van een sfeervol vuurtje? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard.

Sfeerhaarden in huurwoningen

Een elektrische haard werkt via het plug-and-play principe en heeft daardoor geen afvoerkanaal nodig. Sommige modellen hoeven ook niet ingebouwd te worden. Een verbouwing is dan niet nodig! Zo kun je bijvoorbeeld heel makkelijk een elektrische wandhaard aan de muur bevestigen. Het is ook mogelijk om een cinewall te plaatsen in je huurwoning.

Hoewel een sfeerhaard natuurlijk anders is dan een open haard, worden ze door middel van de nieuwste technieken steeds realistischer. Zo hebben de meeste haarden verschillende kleuropties, vlamhoogtes en decoraties. Vaak hebben ze ook een verwarmingsstand zodat je niet alleen geniet van sfeer, maar ook van de warmte. Dus ook in een huurwoning is het mogelijk om te genieten van een haard!

Bekijk hier ons aanbod aan elektrische haarden.

Sophie
16 Jan 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta