Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Kan een verticale doorkijkhaard ook elektrisch?
HC
Julie
01 Nov 23
Kan een verticale doorkijkhaard ook elektrisch?

In de wereld van interieurdesign en woninginrichting zijn haarden altijd al een populaire keuze geweest. Ze brengen niet alleen warmte en gezelligheid in huis, maar dienen ook als een prachtig decoratief element. De laatste jaren is er een opvallende trend opgedoken - verticale doorkijkhaarden. Deze eigentijdse haarden voegen een nieuw niveau van stijl en verfijning toe aan onze leefruimtes. Maar kunnen deze ook afvoerloos?

Het antwoord? Ja! Omdat afvoerloze haarden geen rookkanaal is bijna alles wel mogelijk. Dus ook een verticale doorkijkhaard. Vooral oplossingen met bio-ethanol hebben we veel opties, maar ook hebben we een elektrische variant voor je.

Elektrische verticale doorkijkhaard - Faber e-Matrix Vertical 800/1600 ST

Voor degenen onder ons die de voorkeur geven aan het gemak van elektrische haarden, biedt Haardcenter de Faber e-Matrix Vertical 800/1600 ST. Deze haard maakt gebruik van de innovatieve Opti-myst technologie om een verbluffend realistisch vuureffect te creëren. De Opti-myst technologie maakt gebruik van ultrasone verneveling om waterdamp om te zetten in een levensecht vlambeeld, vergezeld van een rookeffect. Het resultaat is een vuur dat niet te onderscheiden is van een echte open haard. Bovendien kun je de vlamintensiteit en warmte naar wens aanpassen, waardoor de e-Matrix Vertical 800/1600 ST een perfecte keuze is voor zowel sfeer als verwarming.

Bekijk en lees hier meer over de e-Matrix vertical.

Bio-ethanol verticale doorkijkhaarden

Als je liever voor een milieuvriendelijke en flexibele verwarmingsoplossing gaat door middel van echt vuur, dan zijn er ook bio-ethanol opties voor verticale doorkijkhaarden beschikbaar. Bij Haardcenter hebben we verschillende  keuzes:

  1. Vertical Slim van Infire:Deze moderne doorkijkhaard is voorzien van een slank en elegant ontwerp. De bio-ethanolbrander zorgt voor een levendig vlameffect en is gemakkelijk te gebruiken. Met de Vertical Slim geniet je van de gezelligheid van vuur, zonder dat je een rookkanaal nodig hebt. Meer over de Vertical Slim van Infire lees je hier.

  2. Bio Alubox van Bio-pasja: Deze opvallende verticale doorkijkhaard combineert duurzaamheid en design. De Bio Alubox is gemaakt van gerecycled aluminium en biedt de flexibiliteit om in vrijwel elke ruimte te worden geplaatst. Met een automatische bio-ethanolbrander geniet je van een knusse ambiance zonder rookafvoer. Meer over de Bio Alubox van Bio-pasja lees je hier.

  3. Neverdark Verticale Thermobox:De Neverdark verticale thermobox biedt de ultieme veelzijdigheid, met zowel een automatische als een chalet brander. Dit betekent dat je het vuur kunt aanpassen aan je stemming en de gewenste sfeer in je huis. Bovendien biedt het strakke ontwerp een tijdloze esthetiek die bij elk interieur past. Deze haard is er in de Firetec, Automatic en de Chalet. Meer over de Verticale Thermobox van Neverdark lees je hier.

Deze haarden of een andere haard bekijken in onze showroom? Maak dan hier een afspraak. 

HC
Julie
01 Nov 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta