Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Vanwege storting zijn wij momenteel beperkt telefonisch bereikbaar.
Kan een vuurtafel onder een overkapping staan?
Sophie
07 Jun 22
Kan een vuurtafel onder een overkapping staan?

Een vuurtafel is een prachtige toevoeging in iedere tuin. Zo kun je in de avonden lekker lang nagenieten van de zomerse dagen. Gezellig in de tuin met een hapje, drankje en natuurlijk een warm vuurtje: zie jij het al voor je?

Maar wat is een vuurtafel precies? Waar kun je deze het beste plaatsen? En is een vuurtafel geschikt om onder een overkapping te zetten? In deze blog geven we antwoord op deze vragen.

Wat is een vuurtafel?

Een vuurtafel is een alternatief voor een terrasverwarmer. Het is eigenlijk een combinatie van een salontafel en een haard. In het midden van het tafelblad is ruimte gemaakt voor open vuur. Een vuurtafel werkt op gas of bio-ethanol en verbruikt dus geen echt hout. 

Waar plaats je een vuurtafel?

Een vuurtafel kan eigenlijk in iedere tuin geplaatst worden en is een perfecte aanwinst waarmee je je tuin een stuk sfeervoller maakt. Een vuurtafel kun je makkelijk plaatsen en verplaatsen. Hij kan daarom op elke gewenste plek staan. 

Kan een vuurtafel onder een overkapping staan?

Ja, dat kan zeker! Vuurtafels werken op gas, waardoor er geen rook vanaf komt. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om onder een overkapping of parasol te plaatsen. Wel komt er echt vuur vanaf. Let er daarom op dat er genoeg ruimte tussen de vuurtafel en de overkapping of parasol zit. Houd hierbij rekening met ongeveer 2 meter.

Bekijk ons aanbod aan vuurtafels op onze site of kom gezellig langs in onze showroom om een aantal modellen in het echt te aanschouwen.

Sophie
07 Jun 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta