Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Nieuwe trend: verticale haarden
Sophie
06 Feb 23
Nieuwe trend: verticale haarden

Iedereen kent de rechthoekige en vierkante inbouwhaarden, maar heb je weleens gedacht aan een verticale haard? Dit type haard wordt steeds populairder en is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wij hebben hieronder drie van onze favorieten uitgelicht.

Neverdark - Chalet-II

De haarden van Neverdark combineren luxe, sfeer en comfort en beschikken over de nieuwste technieken. Geen wonder dat ze zo gewild zijn. Ben jij op zoek naar een unieke haard in jouw woning? De Chalet-II is nu ook verkrijgbaar in een verticale doorkijk variant. Voor een verrassend effect is het leuk om dit type haard voor een raam te plaatsen. Zo heb je zicht op het vlammenspel van zowel binnen als buiten! 

British Fires - New Forest Tall

De New Forest is een van de meest populaire elektrische inbouwhaarden. Deze haarden worden vaak ingebouwd in een cinemawall, maar zijn nu ook in te bouwen als verticale fronthaard. De realistische LED-vlammen, de deluxe houtset en de dark glass achterwand zorgen ervoor dat de haard bijna niet van echt te onderscheiden is.

Faber - eMatrix Vertical 

Naast de bio-ethanol en LED-haarden, is het ook mogelijk om een verticale waterdamp haard te plaatsen. Bij een waterdamp haard stijgt waternevel op. Dit wordt vervolgens verlicht door LED-strips. Hierdoor ontstaat een realistisch vlammenspel. Bij de eMatrix is het in tegenstelling tot de meeste waterdamp haarden wél mogelijk om een verwarmingselement erbij te bestellen.

Sophie
06 Feb 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta