Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Onze 5 favoriete Black Friday deals!
HC
Sophie
21 Nov 22
Onze 5 favoriete Black Friday deals!

Het is weer zover: Black Friday! Geniet 10 dagen lang van 15% korting op bijna ons gehele assortiment. 

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Hieronder hebben wij 5 van onze favoriete Black Friday deals op een rijtje gezet: 

1. Vauni - Globe

De designhaarden van het Zweeds merk Vauni zijn al een lange tijd favoriet bij ons. Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De zwarte varianten shop je tijdens Black Friday zelfs met 25% korting. 


2. Planika - FLA3

Deze brander van Planika is geschikt om in elke situatie in te bouwen. Hij brandt op bio-ethanol en geeft lekker veel warmte af. Alle Planika haarden shop je nu met 15% korting!

 

3. Neverdark - Automatic

In het rijtje favorieten mogen de haarden van Neverdark zeker niet ontbreken. De Automatic brander is een slimme haard en voorzien van de nieuwste technologieën. 

4. Infire - Inside U800

De U800 is een haard die ingebouwd kan worden als roomdivider. Op deze manier kun je van drie zijden het prachtige vlammenspel bewonderen. De haarden van Infire shop je nu met 15% korting. 

5. British Fires - Bramshaw

Last but not least: de Bramshaw van British Fires. Deze vrijstaande elektrische kachel is al jaren een favoriet. Je kunt 'm overal in huis plaatsen, stekker in het stopcontact en geniet van een warm 'vuurtje'. 

Shop jouw favoriete haard nu op onze site of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Heemskerk!

HC
Sophie
21 Nov 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta