Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Onze favoriete mini haarden voor kleine situaties
Sophie
12 Dec 22
Onze favoriete mini haarden voor kleine situaties

Heb jij een kleine situatie in huis, zoals een schouw, en wil je daar nieuw leven in blazen? Of heb je een kleine woning die je wat sfeervoller én warmer wilt maken? Een mini haard is de oplossing!

Liefhebber van echt vuur? Hieronder vind je drie van onze favoriete mini bio-ethanol haarden:

1. Kratki - India

Deze bio-ethanol brander van Kratki plaats je makkelijk in een bestaande open haard of schouw. Binnenin de brander zit keramisch wol wat de bio-ethanol vloeistof absorbeert. Dit betekent dat het veilig is én dat er mooie onregelmatige vlammen ontstaan. De haard geeft een heerlijke warmte af en voor deze prijs mag je de brander eigenlijk niet laten liggen.

2. Simple Fire - Simplebox 400

Wederom een inzethaard die je makkelijk kunt plaatsen in enkele situatie. Deze brander is een plaatje voor het oog, want hij is volledig matzwart afgewerkt. Door de keramische inzet is het bijna onmogelijk te morsen met bio-ethanol vloeistof. Hierdoor blijft de brander een lange tijd mooi en onbeschadigd.

3. Kami - Hood

De Kami branders staan bekend om hun unieke 'wave' vuurlijn. Dit geeft een speels effect aan de vlammen. Liever een rechte vuurlijn? Ook dat is mogelijk! De Hood brander is gemaakt van dik staal waardoor er over de kwaliteit niet te twisten valt.

Wil je liever een mini elektrische haard? Bekijk dan deze opties eens:

1. Aflamo - LED 40

Deze kleine elektrische haard is perfect om in te bouwen in een oude schouw die niet meer gebruikt wordt. De LED 40 heeft oranje vlammen, een houtset én een verwarmingsstand waarmee je de ruimte lekker kunt bijverwarmen.

2. Dimplex - Cassette 250

Door het compacte formaat kun je deze waterdamphaard in bijna elke situatie plaatsen. Vul de haard met water en geniet maar liefst 6 uur van een prachtig vlammenspel. De Cassette kun je zelf heel leuk decoreren met houtblokken waardoor je een realistisch en traditioneel effect krijgt.

3. Aflamo - Hoover

Heb je geen oude open haard of schouw maar wél een kleine woning die je wilt opleuken? Kies dan voor de Hoover! Deze vrijstaande elektrische kachel neemt weinig ruimte in beslag maar zorgt wel voor een gezellig sfeertje. De haard heeft een verwarmingsstand die je aan en uit kunt zetten, zo zit je er deze winter warmpjes bij.

Sophie
12 Dec 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta