Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Originele plekken voor jouw haard
Sophie
13 Feb 23
Originele plekken voor jouw haard

De meeste mensen kiezen voor een haard in de woonkamer. De welbekende cinemawall is bijvoorbeeld ontzettend populair. Maar er zijn genoeg andere plekken in huis waar je kunt genieten van een lekker vuurtje. Wij hebben hieronder drie van onze favoriete plekken voor een haard geselecteerd:

1. Keuken

Een haard in de keuken: je zou het misschien niet zo snel bedenken. Maar voor de mensen met een grote woonkeuken is dit de ideale plek. Tijdens het koken, eten en borrelen kun je heerlijk genieten van een sfeervol vuurtje. De haard is zowel zichtbaar vanuit de keuken als vanuit de eetkamer. Gezelligheid gegarandeerd! 

2. Slaapkamer

Een serie kijken in bed met een knisperend haardvuurtje op de achtergrond: klinkt als de perfecte lazy Sunday. Een haard in de slaapkamer is een must have en zorgt voor veel sfeer.

3. Badkamer

Een ander heerlijk plekje voor een haard is de badkamer. Haal het spa gevoel in huis, plan een self care momentje in en geniet van de warme vlammen van de haard.

Sophie
13 Feb 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta