Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Top 5 beste sfeerhaarden
Sophie
24 Oct 22
Top 5 beste sfeerhaarden

De herfst is aangebroken! Dit is hét moment om een haard aan te schaffen zodat jij er de komende maanden lekker warm bij zit. In deze blog ontdek je onze top 5 beste sfeerhaarden.

Top 5 beste sfeerhaarden 

1. British Fires - New Forest 

Eén van onze bestsellers. De New Forest is voorzien van de nieuwste LED-technieken en tilt het vlammenspel naar een hoger niveau. Deze haard zorgt gegarandeerd voor sfeer en gezelligheid.

2. Planika - Astro

De Astro heeft een multizone colorflow, wat betekent dat er drie verschillende lichtzones zijn die je individueel kunt instellen. De vlammen zijn in allerlei kleuren aan te passen. Door de klassieke houtset krijgt de haard een natuurlijke uitstraling.

3. Aflamo - SuperB Deluxe 

Een prachtige inbouwhaard voorzien van de nieuwste technieken. De SuperB heeft een mooie, luxe uitstraling en door het speciale diepte-effect zijn het vuurbed, de kiezels en de houtset goed zichtbaar.

4. Dimplex - Cassette 

Deze waterdamphaard geeft geen warmte af, maar zorgt wel voor heel veel sfeer in iedere ruimte. Onderstaand project is laatst opgeleverd bij een klant en wát een prachtig eindresultaat! De vlammen zijn niet van echt te onderscheiden.

5. ACR - Neo 3C

Geen zin om een haard in te bouwen? Kies dan voor een vrijstaande haard! Deze kun je makkelijk overal plaatsen in huis. Een favoriet is de Neo 3C van ACR. Deze elektrische kachel heeft een zeer realistisch vlammenspel en een handgemaakte houtset dat bijna niet van echt te onderscheiden is.

Bekijk jouw favoriete haard in de showroom of bestel 'm online.

Sophie
24 Oct 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta