Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Transformeer je gashaard: schakel over naar een elektrische of bio-ethanol haard.
HC
Julie
18 Aug 23
Transformeer je gashaard: schakel over naar een elektrische of bio-ethanol haard.

Met de momenteel heersende stijging in gasprijzen en de ontmoedigingsmaatregelen van overheidsinstanties, blijkt het minder voordelig te zijn om de verwarming van je woonkamer te laten verzorgen door een gashaard. Je staat op het punt om afscheid te nemen van je haard, maar wat zijn je alternatieven? Moet je volledig afzien van een haard in je woonkamer? Of is het een overweging om te schakelen naar een houtkachel? Dit is echter een dure en niet gemakkelijke optie, want misschien is je schoorsteen hier niet geschikt voor of misschien heb je wel helemaal geen schoorsteen.

Gelukkig zijn er hele eenvoudige alternatieven waardoor je nog lekker kan genieten van een haard in huis. Met een elektrische sfeerhaard of een bio-ethanol haard geniet je van vlammen en warmte, alleen dan op een net iets andere manier! Elektrische haarden geven de sfeer en charme van vuur en geeft ook nog eens warmte af door een ventilator. Daarnaast is deze haard super makkelijk te monteren, je hebt namelijk alleen een stopcontact nodig en je kan hem in de bestaande schouw plaatsen. Je hebt echter ook vrijstaande haarden of haarden die je kan inbouwen. Het ligt er simpel aan wat jij het mooist en het handigst vindt.

Shop hier onze elektrische haarden.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om een bio-ethanol haard te plaatsen. Deze haarden hebben geen warmtestanden, maar je kan bij sommige wel de intensiteit van de vlam instellen, waardoor het vanzelfsprekend meer of minder warmte van de vlammen afkomt. Bij een bio-ethanol haard moet je er wel rekening mee houden dat je de ruimte moet ventileren. Je hebt geen rookkanaal of stopcontact nodig (tenzij je een automatische bio-ethanol haard wilt), dus de haard is ook super gemakkelijk geplaatst. Je hoeft enkel de haard te vullen met bio-ethanol vloeistof en je bent ready to go!

 

Shop hier onze bio-ethanol haarden.

Zowel de elektrische als de bio-ethanol sfeerhaarden zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, waardoor de investering om om te bouwen van een gashaard naar een goedkopere warmtebron zeer te overzien is. En zodra de sfeerhaard is geïnstalleerd begin je met besparen op je stookkosten. De elektrische sfeerhaarden kunnen ruimtes verwarmen tot ongeveer 22 m2. Is de ruimte groter dan kan deze als bijverwarming functioneren. Waardoor de thermostaat in de huiskamer een paar graden lager kan. en je dus ook hier op gas bespaart!

De bio ethanol sfeerhaard kan grotere ruimtes aan tot wel 40 m2. De besparing met deze haarden is dus nog veel groter.

Een gashaard ombouwen naar een elektrische of bio ethanol sfeerhaard is dus niet heel ingewikkeld en levert een enorme besparing in de stookkosten!

 

Benieuwd geworden naar onze haarden en wil je ze graag in het echt bewonderen? Maak dan nu hier een afspraak in onze showroom.

HC
Julie
18 Aug 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta