Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Vanwege storting zijn wij momenteel beperkt telefonisch bereikbaar.
Verander je open haard in een bio-ethanol haard!
Sophie
26 Aug 22
Verander je open haard in een bio-ethanol haard!

Nieuwbouw woningen worden gasloos opgeleverd en in de toekomst zal er een einde komen aan de gaswinning in Nederland. Heb jij nog een open haard in je woning? Tijd om deze te veranderen naar een milieuvriendelijke variant. In deze blog vertellen we hoe je jouw open haard kunt veranderen naar een bio-ethanol haard en wat de voordelen hiervan zijn.

Je open haard veranderen in een bio-ethanol haard

Veel bio-ethanol branders zijn speciaal ontworpen om open haarden te vervangen. Je plaatst deze branders makkelijk in een bestaande schouw. Het voordeel hiervan is dat je niet je hele schouw hoeft te slopen én dat je de authentieke uitstraling van een traditionele gashaard behoudt. Daarnaast hoef je niets opnieuw te installeren, want een bio-ethanol brander is afvoerloos. Easy!

De Vauni Re:Burn is een goed voorbeeld om als brander te gebruiken. Deze brander is speciaal ontworpen om te plaatsen in een bestaande open haard of kachel. De Re:Burn heeft een prachtig vuurbeeld waarbij je zelf de vlamgrootte kunt instellen. Door middel van nieuwe, milieuvriendelijke technologie kun je nu op een duurzame manier genieten van echt vuur. 

Je shopt de Vauni Re:Burn hier.

De voordelen van een bio-ethanol haard

Een bio-ethanol haard is een milieuvriendelijk alternatief voor een open haard. Het heeft vele voordelen:

  • Het is afvoerloos. Dit betekent dat je de haard overal kunt plaatsen én verplaatsen zonder dat je rekening hoeft te houden met het plaatsen van een schoorsteen o.i.d. 
  • Bio-ethanol is een plantaardige vloeistof. Het is dus milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en bij verbranding komt er CO2 en water vrij. 
  • Bio-ethanol is rookvrij, roestvrij en zorgt voor schoon vuur.
  • Omdat een bio-ethanol haard afvoerloos is, komen er natuurlijk ook geen installatiekosten bij kijken.

Wil jij ook je open haard veranderen in een milieuvriendelijke bio-ethanol haard? Klik dan hier voor ons gehele aanbod aan bio-ethanol branders.

Sophie
26 Aug 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta