Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Wat is een eilandhaard?
Sophie
06 Mar 23
Wat is een eilandhaard?

We kennen allemaal de cinemawalls of hoekhaarden, maar wat we minder vaak voorbij zien komen is de eilandhaard. Dit unieke type haard is een prachtstuk in elke ruimte.

Wat is een eilandhaard?

Een eilandhaard is een volledig vrijstaande haard die een open ruimte breekt. Dit type haard bestaat uit twee stukken: een deel is bevestigd aan het plafond, het andere deel staat op de grond en bevat een bio-ethanol brander. Een eilandhaard is perfect in grote woningen, of in restaurants en hotels. Bij een eilandhaard is er sprake van een vierzijdig vuurzicht. Dit betekent dat de vlammen van elke kant te bewonderen zijn. Eilandhaarden zijn volledig geautomatiseerd en kun je de vlamhoogtes zelf bepalen. 

Met een eilandhaard kun je een grote ruimte prachtig scheiden in twee ruimtes. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een scheiding te maken tussen het woon- en eetgedeelte. Een andere originele plek voor dit type haard is in de slaapkamer, zoals hieronder te zien is.

Overtuigd van jouw nieuwe haard? Shop onze eilandhaarden hier.

Sophie
06 Mar 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta