Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Wat is een hologram haard?
Sophie
23 Jan 23
Wat is een hologram haard?

De haardenbranche is hot and happening! Steeds meer mensen kiezen voor een haard in hun woning en dat kunnen wij maar al te goed begrijpen. Een haard is tegenwoordig veel meer dan alleen iets functioneels. Het is de sfeermaker in huis en bovendien een echte eyecatcher in je woning. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, maar er is één haard die de trend gaat zetten voor de toekomst. Benieuwd welke haard dit is? Lees dan snel verder!

De techniek van een hologram haard

Maak kennis met de hologram haard: de nieuwste ontwikkeling in de haardenbranche. Een hologram haard is één van de meest realistische haarden op basis van elektriciteit. Door middel van hologrammen worden levensechte vlammen nagebootst wat zorgt voor een prachtig vlammenspel. De haard is volledig afvoerloos en kan op elke plek in huis geplaatst worden. Wel zo handig!

Met het oog op de toekomst kunnen we niet om duurzaamheid heen. De hologram haard is 100% elektrisch en daarom het perfecte alternatief voor een openhaard. Met deze haard heb je namelijk geen verbranding en uitstoot. Je draagt dus meteen een steentje bij aan het milieu.

Zie jij jezelf ook al heerlijk bij de haard zitten onder het genot van een goed glas wijn? Bekijk ons aanbod aan hologramhaarden hier.

Sophie
23 Jan 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta