Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Wat is een infrarood haard? Alles wat je moet weten over infrarood haarden!
HC
Dave
14 Apr 22
Wat is een infrarood haard? Alles wat je moet weten over infrarood haarden!

Tegenwoordig zijn duurzame haarden een steeds belangrijkere topic. Mensen zijn op zoek naar een alternatieve haard vanwege de stijgende gasprijzen en dat is logisch natuurlijk. Maar hoe kan je duurzaam genieten van een haardvuur zonder dat de energierekening snel omhoog gaat? Tegenwoordig zijn er meerdere ontwikkelingen gaande rondom elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Doordat er steeds meer mensen zonnepanelen op de woning installeren, is het interessant om een elektrisch gevoerde haard te laten installeren. De nieuwste ontwikkeling binnen deze haarden zijn infrarood haarden. Maar wat houdt dit precies in?

Wat zijn infrarood haarden?

Infrarood haarden zijn haarden welke elektrisch gevoerd zijn en stralingswarmte afgeven. De omgeving wordt aangestraald door onschadelijke infraroodstralen. De warmte is direct te voelen, waarbij de ruimte effectief en direct wordt verwarmd door de infrarood haard. Dit geeft niet alleen een heerlijke warmte, maar daarnaast kan je ook nog steeds genieten van een haardvuur. 

Onze Olmar haarden zijn unieke Italiaanse design haarden welke werken op infrarood verwarming. Deze prachtige haarden hebben een hogere vermogen dan een standaard elektrische haard, waarbij de warmte ook efficiënter is. 

Heb je vragen over onze infrarood haarden? Neem dan contact op met een van onze haardspecialisten! 

HC
Dave
14 Apr 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta