Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Wat zijn kindvriendelijke haarden?
HC
Dave
16 Jun 21
Wat zijn kindvriendelijke haarden?

Een haard is altijd gezellig voor in huis. Heerlijk genieten van een vlammenspel in de late uurtjes met je geliefde. Maar een haard is natuurlijk ook leuk voor je kinderen. Kinderen houden van vuur of vlammen, maar je wilt natuurlijk wel het liefst dat dit op een verantwoord en veilige manier gebeurt. Welke mogelijkheden zijn er dan? Een vraag welke steeds vaker aan ons gesteld wordt. Hieronder onze experts aan het woord:

Wat zijn kindvriendelijke haarden? 

Welke haarden zijn kindvriendelijk? Bij welke haarden hoef je geen rekening te houden met de kleintjes die rondlopen in je woonkamer? Hiervoor zijn 'nephaarden' uitermate geschikt. Deze haarden kan je aanraken en de verwarming is enkel met een interne ventilator welke warme lucht uitblaast. Kortom, niet gevaarlijk voor kinderen! Daarnaast zijn deze nephaarden of elektrische haarden helemaal in te stellen met verschillende kleuren. Dit vinden kinderen natuurlijk enorm leuk om te zien. 

Haard geschikt voor kinderen

Een haard geschikt voor kinderen? Waarbij je zelfs met je handen door het vuur kan gaan? Ook dit is tegenwoordig mogelijk! Deze kindvriendelijke haarden en huisdiervriendelijke haarden heten waterdamp haarden. Deze haarden werken op basis van verdampend water welke een rokerig 3-D effect geven. Bij de meeste van deze haarden komt er geen warmte van af. Daarom zijn deze haarden ideaal voor kinderen en huisdieren! Al deze haarden kan je hier vinden. 

Heb jij vragen over kindvriendelijke haarden? En wil je hiervoor een expert spreken? Neem dan contact op met een van onze haardspecialisten! 

HC
Dave
16 Jun 21

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta