Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Welke buitenhaard past bij jou?
Sophie
14 Jun 22
Welke buitenhaard past bij jou?

Geef je tuin, balkon of dakterras een make-over met een prachtige buitenhaard. Zo kun je extra lang genieten van de zomeravonden. Een buitenhaard brengt gezelligheid, warmte en sfeer. Welke soorten buitenhaarden zijn er? En welke past het beste bij jou? Ontdek het in deze blog! 

Soorten buitenhaarden

Er zijn verschillende soorten buitenhaarden. Hieronder hebben we een aantal populaire soorten op een rijtje gezet: 

  • Vuurtafels
  • Vuurschalen
  • Vuurpilaren
  • Vuurkorven
  • Tafelhaarden 

Welke buitenhaard past bij jou?

Dit ligt aan de ruimte die je hebt, de plek waar je de haard wilt plaatsen en natuurlijk je persoonlijke smaak. Lees hieronder welke haard het beste bij jou past! 

Vuurtafel

Heb jij een grote tuin of overkapping? Komen er vaak vrienden over de vloer? Dan is een vuurtafel iets voor jou! Een vuurtafel is eigenlijk een salontafel met in het midden een brander. Je hebt genoeg ruimte om met al je vrienden en familie bij de vuurtafel te zitten onder het genot van een hapje en drankje. Gezelligheid gegarandeerd! Bekijk ons aanbod aan vuurtafels hier.

Ontvang nu 10% korting op alle vuurtafels van Elementi met de code 'ELEMENTI10'.

Vuurschaal

Een vuurschaal is perfect voor als je op zoek bent naar een unieke buitenhaard. Door de ronde vorm is deze haard iets minder standaard dan een vuurtafel. Dit maakt het een echte eye-catcher die prachtig staat in een tuin of onder een overkapping. Bekijk ons aanbod aan vuurschalen hier.

Vuurpilaren

Heb jij niet zoveel ruimte maar wil je toch genieten van een buitenhaard? Kies dan voor een vuurpilaar! Deze kun je overal plaatsen en is dan ook perfect voor op een balkon of dakterras. Een vuurpilaar neemt weinig ruimte in beslag, maar geeft wel voldoende warmte en sfeer. Bekijk ons aanbod aan vuurpilaren hier.

Vuurkorven

Niet zo'n fan van een vuurpilaar? Een vuurkorf is een perfect alternatief! Dit neemt tevens weinig ruimte in beslag en zorgt voor een gezellig vuurtje in de avonden. Een vuurkorf staat hartstikke leuk op het gras in je tuin. Bekijk ons aanbod aan vuurkorven hier.

Tafelhaard

Last but not least: een tafelhaard. Deze kun je overal neerzetten: in je tuin, overkapping, balkon, dakterras en na de zomermaanden kun je hem zelfs naar binnen verplaatsen. Zet hem op een tafeltje naast je zithoek en geniet van een klein vuurtje. Bekijk ons aanbod aan tafelhaarden hier.

Voor welke buitenhaard ga jij? Neem een kijkje op onze site voor het volledige aanbod of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! 

Sophie
14 Jun 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta