Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Welke elektrische haard geeft de meeste warmte?
Sophie
15 Aug 22
Welke elektrische haard geeft de meeste warmte?

Tegenwoordig zijn elektrische haarden niet alleen voor de sfeer, maar dienen ze ook goed als bijverwarming. Hierdoor is een elektrische haard geschikt om het hele jaar door te gebruiken. Zo kun je 'm in de zomer alleen voor de sfeer aanzetten, en in de winter kun je de verwarmingsstand erbij aanzetten. Maar welke elektrische haard verwarmt het meest? Ontdek het hieronder:

Planika Astro

De Astro van Planika is een elektrische haard met twee hoge verwarmingsstanden, namelijk 1500W en 3000W. Hiermee kan de haard iedere ruimte heerlijk verwarmen ten opzichte van andere haarden, die vaak maar tot 2000W gaan. De Astro heeft een heatflow system dat warmteverlies voorkomt, hierdoor wordt weinig energie verspilt en heeft de haard weinig elektriciteitskosten. 

Naast dat de Astro flink kan bijverwarmen, beschikt de haard over nog veel meer opties. Zo zijn er 3 verschillende lichtzones die individueel in te stellen zijn voor een uniek voorbeeld. De vlammen zijn met de afstandsbediening aan te passen naar elke gewenste kleur: van oranje, tot paars of blauw. Het voetbed bestaat uit gloeiende kristallen en een luxe houtset, wat zorgt voor een realistische en klassieke uitstraling. 

De haard kun je inbouwen voor verschillende mogelijkheden, zoals front, hoek of driezijdig. Hij is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, beginnend bij 850 mm tot 1800 mm.

De Astro van Planika shop je hier op onze site. Of maak een afspraak om de haard te bekijken in onze showroom!

Sophie
15 Aug 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta