Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
Welke haarden zijn geschikt onder een tv?
Sophie
05 Sep 22
Welke haarden zijn geschikt onder een tv?

Een cinewall is voor veel mensen een droom. Dit luxe haardmeubel is een echte eye-catcher en maakt een ruimte helemaal af. Heb jij interesse in een cinewall en wil je weten welke haarden geschikt zijn om te plaatsen onder een tv? Lees dan snel verder! 

Elektrische haard

De elektrische haard wordt steeds populairder. Mede door de prijsstijgingen van gas, kiezen mensen vaker voor deze haard. Een elektrische haard is uiterst geschikt om onder een tv te plaatsen, er komt namelijk geen echt vuur bij kijken. Sommige modellen hebben wel een verwarmingsstand die je aan kunt zetten, zo kun je toch genieten van de warmte van een haard. 

Welke elektrische haard onder een tv?

Het aanbod is enorm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en hebben allemaal weer andere technieken. Zo kun je bij sommige haarden de kleuren van de vlammen veranderen, of juist de kleur van het vuurbed, of juist allebei!

Hieronder hebben we drie van onze bestsellers op een rijtje gezet, die we vaak terugzien in een cinewall:

1. British Fires - New Forest 1600 

Deze haard zien we heel veel terugkomen in cinewalls. De New Forest is voorzien van de nieuwste LED-technieken en tilt het vlammenspel naar een hoger niveau. Met prachtige 3D-effecten is een sfeervolle ruimte gegarandeerd. De haard heeft diepe, echte vurenkleuren, maar is in elke gewenste kleur in te stellen met de afstandsbediening.

Shop de New Forest 1600 hier.

2. REMII - 45-DE elektrische inbouwhaard front

Een andere populaire haard in een cinewall is de 45-DE van REMII. Deze haard is uitgerust met een 'Extra Deep' effect, wat betekent dat het vlammenspel zeer realistisch is door de 3D-effecten. Door de Fire&Ice vlam kan de haard in alle gewenste kleuren ingesteld worden. Kortom: een moderne haard met allerlei technische snufjes die de show steelt in elk interieur!

Shop de REMII 45-DE hier

3. Aflamo - SuperB/Mallorca 60 

Een prachtige inbouwhaard voorzien van de nieuwste technieken. Dit is een driezijdige haard, maar kan worden ingebouwd als front of hoekhaard door de zijpanelen die erbij geleverd worden. De SuperB 60 heeft een mooie, luxe uitstraling in een cinewall. Door het speciale diepte-effect zijn het vuurbed, de kiezels en de houtset goed zichtbaar. Het vlambeeld kun je naar eigen smaak instellen in allerlei prachtige kleuren. 

Shop de SuperB/Mallorca 60 hier.

Bio-ethanol

Naast een elektrische haard is een bio-ethanol haard ook zeer geschikt om onder een tv te plaatsen. Heb jij liever echt vuur en wil je de haard als warmtebron gebruiken? Dan is een bio-ethanol haard de juiste keuze voor jou! Bij het plaatsen van de cinewall is het belangrijk om genoeg afstand te houden tussen de haard en de tv. Hier moet minimaal 300mm tussen zitten.

Welke bio-ethanol haard onder een tv?

Ook bij de bio-ethanol haarden is er volop keuze! De haarden van tegenwoordig beschikken allemaal over de nieuwste technieken. Wij hebben drie van onze bestsellers geselecteerd die we vaak tegenkomen bij een cinewall: 

1. Planika - Forma 1200 

De Forma is één van de meest geavanceerde haarden op de markt. Deze bio-ethanol haard kan in iedere situatie worden ingebouwd en staat garant voor luxe, sfeer en gemak. Het brandproces is schoon en er komt geen rook, geur of as vrij.

Shop de Forma 1200 hier.

2. Infire - Inside 1200 

De Inside 1200 is een enkelzijdige haard die makkelijk in een cinewall ingebouwd kan worden. Het is een luxe haard met een prachtig, rustgevend vlammenspel. De haard is afgewerkt met hoogwaardige materialen en heeft een strakke vormgeving die in elk interieur past.

Shop de Inside 1200 hier

3. Neverdark - Automatic 1100

Last but not least: de Automatic van Neverdark. Eén van onze nieuwste modellen en nu al ontzettend populair! Deze haard is geschikt voor het inbouwen van één van de meest geavanceerde haarden op de markt. De Automatic combineert de stijlvolle schoonheid van een traditionele open haard met de frisse benadering van moderne innovatie.

Shop de Automatic hier.

Interesse in een prachtige cinewall? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Sophie
05 Sep 22

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta