Gratis verzending vanaf €200,-
Showrooms op afspraak
Grootste aanbod Nederland en België
In deze stappen kies jij je haard uit (inclusief inspirerende instagram-accounts om te volgen)
HC
Julie
26 Sep 23
In deze stappen kies jij je haard uit (inclusief inspirerende instagram-accounts om te volgen)

Je zou het misschien nog niet zeggen, maar over 9 dagen is het al herfst. Het is nu nog lekker weer, maar over een paar weken komen er langzamerhand weer koudere dagen aan. Wij vinden dat er er niets gezelligers is dan jezelf in een warme deken te wikkelen en te genieten van de knusse sfeer van een haard. En hoe leuk is het om je interieur ook weer aan te passen op de koudere dagen? In deze blog gaan we dieper in op het selectieproces van een afvoerloze haard en delen we enkele inspirerende Instagram-accounts om inspiratie op te doen met betrekking tot interieur en haardmeubels!

Stap 1: Inspiratie opdoen

Voordat je begint met het kiezen van de juiste haard, is het essentieel om inspiratie op te doen. Instagram is een geweldige bron van inspiratie voor interieurontwerp en haardstijlen. Hier zijn een aantal Instagram-accounts die je zeker moet volgen om je creativiteit te stimuleren:

1. @homebystuart: Eva is al vijf jaar bezig met de verbouwing thuis. Oo kal was het al prachtig, ze blijft zichzelf verbeteren in interieurdesign. Hou je van bali-vibes, natuurtinten en een strak interieur? Dan is eva een echte aanrader om te volgen.

2. @lizawassenaar: Als professioneel interieurstyliste van VTWonen is het account van Liza een waar portfolio. Een must om te volgen op het gebied van interieurontwerp.

3. @styling_heroes: Een interieurontwerpstudio met prachtige kiekjes va nverschillende soorten interieurstijlen.

4. @herenhuis1903: Een prachtig huis met een authentieke, luxe uitstraling. Diepe kleuren en een klassieke look. Een bron vol inspiratie. 

5. @cocohomeliving_angela_: Meer bali-vibes, boho en aardetinten. Als fotoshootlocatie is dit huis prachtig om eens inspiratie op te doen.

6. @amsterdamshuis: Houd je van DIY's, inspiratie op het gebied van tuin, woonkamer, slaapkamer en babykamer? Monica van amsterdamshuis is dan super leuk om te volgen.

7. @thuispiratie: Inspirerende japandi interieurbeelden. Ze is nu bezig met het verbouwen van de zolder. Op de hoogte blijven? Volgen!

Stap 2: Het Kiezen van de Juiste Afvoerloze Haard

Nu je volop inspiratie hebt opgedaan, is het tijd om de juiste afvoerloze haard voor jouw huis te kiezen. Hier zijn enkele factoren om te overwegen:

1. Warmtebron: Afvoerloze haarden kunnen op elektriciteit, bio-ethanol of water werken. Kies een type dat past bij je past. Nog niet helemaal uit wat bij je past? Misschien kan deze blog je verder helpen met je keuze. 

2. Stijl en Ontwerp: Overweeg de esthetiek van je haard. Wil je een moderne, strakke look of juist een meer traditionele uitstraling? De inspiratie die je hebt opgedaan op Instagram kan je hierbij helpen.

3. Grootte en Plaatsing: Bepaal waar je de haard wilt plaatsen en meet de beschikbare ruimte. Zorg ervoor dat de haard past en veilig kan worden geïnstalleerd.

4. Veiligheid: Zorg ervoor dat de afvoerloze haard voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en normen. Overleg indien nodig met een professionele installateur of vraag ons voor tips!

5. Onderhoud: Bedenk hoeveel onderhoud je bereid bent te doen. Sommige afvoerloze haarden vereisen regelmatige reiniging, terwijl andere bijna onderhoudsvrij zijn.

6. Budget: Stel een budget op voor je haardproject en houd rekening met de kosten van installatie en eventuele bouwaanpassingen.

Dus laat je creativiteit stromen en verwarm je huis met de perfecte afvoerloze haard voor jou!

HC
Julie
26 Sep 23

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta